Blogg

Då det är dags att förnya både hemsidan och bokföringen då det gått ett år och de båda går på en 3000kr för året så känner jag att det ej är lönt att fortsätta då inkomsterna på sistone ej kommer att täcka kostnaderna. Det är tråkigt men jag är ändå både glad och tacksam att jag vågade satsa.

Blogginlägg

29.08.2023

När jag jobbar på natten sitter jag ofta med min dator och jobbar med mitt företag samtidigt

Något som ofta snurrar i mitt huvud är om det är något fel på mig?. (undanbedes kommenatarer=) ) Men jag har ju varit singel väldigt länge. Dock har jag dejtat en del och på sistone med.

Happy dating

12.08.2023

En av de vanligaste sakerna jag får höra när jag föreslår för mina klienter att de ska vara mer autentiska, personliga och sanna mot sig själva när de dejtar är ett försiktigt "…men…skrämmer jag inte bort alla då..?"

Kodnamn PAM

10.08.2023

Här kommer ännu ett inlägg från boken Kodnamn Pam som jag läst.

Något jag har jobbat på och fortf jobbar på är att inte reagera när någon skriver något elakt. Förr har jag alltid känt att jag behöver försvara mig eller på något sätt övertyga dem att de som de sagt inte är sant. Men som vi alla vet så går det inte prata vett med en person som har bestämt sig om ens åsikt om en....

Det var ju ett tag sen jag skrev sist så idag kände jag det var dags igen. Varit ledig idag eller jag gick av i morse faktiskt så fått sovit någon timme med.

Mindfulness är som sagt ett förhållningssätt till vad som pågår i livet här och nu. Med vänlig medvetenhet blir vi uppmärksamma på vad som pågår i oss (i tankar, känslor och kroppsliga förnimmelser) och runt omkring oss (via våra fem sinnen). Vi blir också mer medvetna om hur vår hjärna fungerar.

Jag håller på att arrangera en återförening med mina klasskamrater från låg och mellanstadiet. Jag har 2 av mina närmsta vänner som tack för den tiden och vi hade överlag en bra sammanhållning och hade kul tillsammans.