Blogg

Motgångar

23.05.2023

Alltså ibland känns kommer motgångarna som ett brev på posten men det är väl bara att bita ihopa och ta sig igenom det och hitta en lösning.

Det finns flera saker du kan göra för att hantera din ångest, både i stunden och på lång sikt. På den här sidan kan du läsa mer om ångest och få råd om hur du kan må bättre.

Jag började min dag här! Alltså kan man ha det bättre. Mossbylund på spa och sen åt en god frukost och fick 45 min ansiktsbehandling. Detta var en present jag fick av mina föräldrar och min bror och hans familj när jag fyllde år. De vet ju verkligen va jag älskar.

I morgon ska jag till mossbylund på morgon spa och få en ansiktsbehandling. Det blev ju ombokat sist då jag fick ställa upp för an nära vän som behövde skjuts i stället.
Men i morgon ska jag njuta av en underbar frukost och bara slappa, sen på kvällen så är det ju dags för Hälsokvällen här hemma.

Först och främst måste vi inse att vi behöver tillit för andra igen. Vissa personer lurar sig själva till att tro att de inte behöver nära relationer i sina liv, men det är så långt från sanningen man kan komma. Människor behöver varandra, och de behöver socialisera. Annars kan livet bli otroligt tomt.

Hårda ord.

14.05.2023

Igår tog jag en paus från sociala medier angående företaget och bloggen. Jag hade delvis fullt upp då jag var och handla med mamma på förmiddagen sen så förberedde jag hemma inför jag skulle ha gäster kl 13. Sen va det fullt ös hela dagen tills det va dags att lägga sig.