Alla fina meddelande jag fått på sistone!

05.07.2023

Jag är rörd för sista veckan har jag fått såna fina meddelande av en del av er både på min privata messenger men även på mitt företags messenger. Jag är rörd av dem.

Detta meddelande fick jag av en person som jag direkt kände att hen gillar jag. Behöver ej gå in på hur vi möttes men jag kände direkt en härlig energi av personen och vi har även lunchat privat.

Jag blir så glad av era meddelande och era kommentarer. 

Jag är ur min svacka igen och känner nog att det var nog mycket hormonerna som spökade där. De kan vara hemska ibland och jag tror ej män eller de kvinnor som inte upplevt det förstår riktigt hur illa det kan vara för en när man har hormonell obalans. Oavsett om jag vill erkänna det eller ej så kan det ju faktiskt vara så att jag kommit in i klimakteriet. Det är ju inget man alltid pratar högt om. Men de som följt mig vet även att jag pratar om allt. Jag gillar inte tystandskulturen. Man ska ej behöva gå och skämmas över något som man inte kan hjälpa har drabbat en. Det är ej rimligt.

Jag har semester denna veckan med sen är det tillbaka till verkligheten. Idag övervägde jag dock om jag inte skulle ta mig till ett solarie hahaha. 

Ha en underbar dag och jag uppskattar er alla ska ni veta <3