Återhämntningsdag!

20.04.2023

I går hade jag en återhämtningsdag i goda vänners sällskap. Det var precis va jag behövde. Fint väder, god mat och ett långt skönt dopp i spa badet med mycket skratt.

Ibland behöver vi trycka på pausknappen och bara som de sjunger i den populära låten nu "unna dig". 

Och det gjorde jag igår. Det finns väl nästan ingen så bra terapi som sol och bra sällskap i kombination med god mat. Jag vet knappt något som slår det. Nu känner jag mig starkare igen att kunna hantera saker runt omkring mig som sker och jag har som ni sett en massa saker på gång som jag ser fram emot att beta av, både privat och även inom företaget. 

Jag kan inte nog påpeka hur mycket det betyder för mig att kunna syssla med detta som jag brinner för. Både som volontär men även att kunna nå ut till er och ha samtal med er som jag för det mesta upplever att det är mycket positiva reaktioner jag får. Inte såklart alltid men det är ju så, det som funkar för mig är inte alls säkert det fungerar för någon annan. Vi är olika och det får man ej glömma. Det kan ta tid ibland att hitta någon som man känner att denna personen klickar jag med och hen förstår det jag går igenom och kan hjälpa mig.

Jag har ju själv gått till massa olika både privat och inom vården och inte alla har jag känt har gett mig något. Men vissa har satt avtryck som jag än idag kan använda mig av tipsen de gav. 

Idag ska jag fortsätta njuta av vädret och kanske beta av en el två saker på min att göra lista=)