Att bli klar med ett projekt!

17.07.2023

NI vet det där projektet som man tänkt länge på, sen tar man tag i det och när man är halvvägs så vill man bara kräka på det för det var så mycket större än man tyade med. 

Jag gjorde precis det. Jag satte igång innan min semester för jag tänkte att jag skulle slippa ha det över semestern. Men.. så klart så blev jag ej klar innan för det var så fruktansvärt tråkigt. Jag jobbade även extra på min semester, så när de väl va fina dagar ville jag ju passa på att ta vara på dem. 

Sen jobbade jag ganska mycket och när jag fick långledigt sen så va tror ni händer då, jo så klart så åker jag på feber. Vilket alltid sker när det är för mycket. Så det va bara va hemma och vila upp mig o sova bort det. 

Sen var det dags att börja jobba igen. 

Nu är det så här att på torsdag så har vi den stora högtiden för oss som är sjöbobor. Sjöbo marknad. Detta är ju ett heligt tillfälle och en hemvändardag. Jag brukar i vanlig ordning att ha fest eller tillställning är nog rätt ord där folk kommer och går lite. Så nu blev det ju helt plötsligt press på att bli klar med projektet. Det finns inget som får en att utföra så mycket saker i hemmet som när man bjuder hem någon.

Så har ni ett projekt som ni ej får tummen loss att bli färdiga med. Bjud hem folk om 1-2 veckor så ska ni se att ni blir klara med det.

Tack o hej för mig. Nu ska jag ta en skön dusch och låta strålarna värma lederna i axlarna!!