Attraktionslagen!

25.12.2022

Attrahera det goda istället för det dåliga

När man utgår från attraktionslagen är den enda anledningen till varför människor inte har vad de vill ha i sitt liv, för att de tänker mer på vad "de inte vill ha" istället för det de "vill ha". Attraktionslagen ber dig medvetet lyssna på dina tankar och de ord du pratar.

Man kan se det som att det pågår en epidemi där personer som enbart skriker om vad de "inte vill ha". De håller epidemin levande när de tänker, pratar, handlar och fokuserar på vad de inte vill ha. Så det kanske inte är så konstigt att vi attraherar sånt vi inte vill? Speciellt då vi inte är medvetna om alla dessa negativa tankar.

The Law of Attraction är ett oberoende ting som ser inte skillnad på goda eller dåliga tankar och saker. Den tar helt enkelt emot dina tankar och speglar tillbaka tankarna till dig som din livsupplevelse. Du ges helt enkelt det du tänker på. När du fokuserar dina tankar på något du vill ha, och håller det fokuset, så drar du då i kommunikation om just den saken genom den starka kraften i universum.

https://heisenberg.se/attraktionslagen