Bok tips som alla bör läsa!

11.01.2023

Alla har vi någon gång stött på människor som vi verkligen starkt krockar med och inte vet alls hur vi ska hantera. Denna boken har personligen hjälpt mig massor i min självutveckling och även i mitt arbetsliv.


Finns det någon bok jag tycker alla människor bör läsa så är det denna. Längst ner klistrar jag in en länk till vart man kan köpa boken med.


Har du någon gång försökt resonera med din partner men insett att det inte alls gick som du tänkt dig? Eller i förvirring lämnat ett möte med känslan av att du inte begrep dig på de övriga i rummet? Känns det som att vissa människor aldrig förstår vad du säger, hur tydlig du än är? Lugn. Du är långt ifrån ensam. 

 

OMGIVEN AV IDIOTER är boken som erövrade en hel värld. På fem kontinenter och nästan 50 språk har läsare fascinerats kring enkelheten i det verktyg som illustrerats av de fyra färgerna: rött, gult, grönt och blått. Igenkänning och självinsikt och en svindlande aha-upplevelse möter varje läsare som öppnar boken och tar sig an detta häpnadsväckande universum av insikter i mänskligt beteende. 

 

Boken beskriver konkret och underhållande en av världens mest spridda metoder för att sortera olikheterna inom mänsklig kommunikation. Med avstamp i DISC-modellen guidas du genom vardagens möten med handfasta hjälpmedel som visar dig viktiga skillnader mellan olika sätt att uttrycka sig. Boken visar på en av de vanligaste orsakerna till konflikter i vardagen: dålig kommunikation. Och du som läsare får svaret på den eviga frågan: Varför är det så svårt att få människor att lyssna? 


https://www.bokus.com/bok/9789189585973/omgiven-av-idioter-hur-man-forstar-dem-som-inte-gar-att-forsta/