En kall en!

06.06.2023

Jag försöker inte alls promota för alkohol så ni tar det fel. Men när man har jobbat mycket, kommer hem och fortsätter hålla i gång för hemmet blir lidande när man jobbar mycket. Då kan de vara skönt med en kall en i hängmattan. 

Jag har väldigt svårt för att dricka alkohol om det inte är i sociala sammanhang, jag vet ej varför utan det har alltid varit så. Jag tror det är för att jag inte haft det i min uppväxt. Utan alkohol drack man bara när det var sociala tillställningar. 

Men idag kände jag att den där cidern som låg i kylen, den kallade lite på mig. Jag ska ej jobba förrän i morgon eftermiddag och jag har avverkat mitt sista helgpass innan jag går på semester. Så nästa gång jag jobbar helg är inte förrän 22/7 (om det inte händer något).. Så det kändes lite som att fira lite idag. 

Tvätten är igång, det är städat och diskat. Jag kan bara njuta och sen ta en dusch ikväll. Lägga mig och inte behöva ställa klockan. Det känns jäkligt skönt.

Jag hoppas ni alla haft en fin Svenska flaggans dag. Och som ni kanske ej missat så firar Sverige ju även 500år. Bara det är ju något att fira.

"Ja jag vill leva jag vill dö i Norden, ja jag vill leva jag vill dö i Norden."