Ett tips värt att minnas!

06.02.2023

Jag är med i bland annat denna facebook grupp som ni ser på bilden då jag anser att en del av ens läkande är att man får kontakt med likasinnade. Att man får känna att man inte är ensam om vissa upplevelser även om de kan skiljas åt i detaljerna.

Men detta rådet som jag gav till en person som ställt en fråga i gruppen har fått en del positiva reaktioner så jag tänkte att jag ska nog dela det rådet till mina följare med. För det är ett råd som man kan behöva vid många olika tillfällen.

Det vi ofta gör som inte är sunt för oss egentligen är att vi ska försöka förstå oss på människor som har sårat oss på olika sätt. Det är ju bara dumt?! För varför ska vi förstå ett osunt beteende? Vi är inte såna som personer själv så därför är det helt omöjligt för oss att förstå oss på det eller ens försöka. Vi kan bara förstå de personer som är likasinnade med oss själva, inte de som är våra motsatser. Så där läggs mycket tid och energi i våra hjärnor att försöka förstå något vi ej kan förstå, den tiden borde vi lägga på att älska oss själva och vår omgivning som är värda den tiden och energin. Inte de som sårat oss.

Hoppas någon här kan ha nytta av detta rådet som jag fick, för det har hjälpt mig i många situationer.