Fake it till you make it....

02.02.2023

Med det menar jag inte att man ska ljuga eller på något sätt vara falsk. Det är inte det som jag syftar på. Men vi har ett val, vad vill vill framställa eller vad vi vill visa. Och där man man kanske skruva lite på "sanningen".

Några av er kanske känner till "The Secret" attraktions lagen, att det du sänder ut i universum får du tillbaka. Och att universum inte förstår ordet inte. Så när du tänker. Jag orkar inte en förkylning till så hör universum jag orkar en förkylning till och sänder de till dig.

Så med detta menar jag, att fast saker och ting kanske inte är tipp topp, le och låtsas om det och sänd ut positiva saker till universum, på sociala medier etc... så att det är positiva saker du får tillbaka.

En kurator sa till mig, tänk på vad det är du lägger ut på sociala medier eller vem det är du följer. Matas du med negativitet? Lägger du ut att du är besviken, sårad etc eller lägger du ut. - Åh va jag är glad för att solen kom fram idag på min lunch till exempel. 

Vi behöver mata oss med positivitet och inte massa negativa saker.

Så tänk på det nästa gång du delar inlägg, gör ett inlägg. Vad är det du delar? Hur formulerar du dig? Vad får du för kommentarer? 

Ibland kan man behöva fake it en hel dag och sen när man lägger sig den dagen och ser tillbaka så var kanske ej dagen så illa ändå, för du fick en massa leende tillbaka, till och med av den snygga killen på Ica....