Går trögt med mina egna projekt just nu!

03.05.2023

Ibland är livet lite upp och ner och saker sker. Så just nu har mina egna projekt stannat upp lite för jag har hjälpt mor och far och det har varit lite annat som kommit emellan. Sen ska jag jobba hela helgen och jag ska på att jobba natt nu så jag får bara acceptera att det står stilla även om jag hade hoppats på att jag skulle vara klar där ute vid detta laget. Nästan så jag känner jag skulle kunna betala någon för göra klart det.

Jag har svårt att säga nej till mina föräldrar för samvetet gör sig tillkänna om något skulle hända dem.... Hur kommer jag då må. Så det är en svår balans. Så min ork har gått till dem just nu, jag klandrar ej dem för jag kunde sagt nä eller som jag själv ger som tips när de ber om hjälp, -absolut, men inte just nu.
Men jag har som sagt svårt för det.

Sommaren är lång och jag har många veckor kvar på mig. Jag vill bara få det klart innan min semester så jag kan få njuta lite av ledigheten med och inte bara slita på min semester. 

Jag hoppas ni alla har det bra där ute och ni njuter av solen lite. Jag ska försöka vila och sova lite idag så jag orkar jobba i natt.
Ha det fint alla!