Gratis föreläsning ikväll!

21.02.2023

Jag ramlade över denna föreläsningen som är ikväll. Passa på om ni har tid att lyssna på den för jag tror den kan vara oerhört givande.

Sen vill jag passa på att påminna om Bullen och Bönans extra kvällsöppet i morgon, där man kan komma och prata om psykisk ohälsa. 

Kursbeskrivning

Gratis inspirationsföreläsning online!

- Kanske känner du att livet bara rullar på? Är det svårt att få vardagen att gå ihop?
- Kanske har du tappat bort dig själv i alla krav och stressen från dig själv och din omgivning?
- Längtar du efter ett liv i balans, harmoni och glädje. Där du slipper stress, oro och osäkerhet. Istället känner du dig lugn, trygg och kan njuta av ditt liv, inifrån och ut.
Då är du på rätt plats!

Att faktiskt ta dig tid och prioritera dig själv, få hjälp med bra struktur och övningar, som gör att du steg för steg ökar ditt eget välmående nu.

På den här digitala föreläsningen får du lära dig:

  1. Hur du med enkla steg kan skapa struktur för mer välmående

    Här får du lära dig att skapat bra rutiner och övningar i vardagen, så att du enkelt får tid för dig själv och din viktiga egenvård - att ta hand om dig själv först. Utan att få dåligt samvete för allt annat som måste göras.

  2. Hur du kan möta dig själv för att leva DITT liv
    Här får du göra en guidad meditation med mig och lyssna in till dig själv och ditt sanna jag Du har en egen inre röst, som vet vad du vill och vad du behöver, men utmaningen är att höra den. Här får du lära dig hur du gör och veta mer om mina 4 metoder, som är motorvägen hem till dig själv och ditt sanna jag.
  3. Hur du kan skapa mer balans i livet

    Här får du lära dig min unika Helhetsmodell i 4 delar för att enkelt skapa mer balans och helhet i livet. Lär dig förstå skillnaden mellan höger och vänster hjärnhalva och hur du kan gå från negativa tankar, stress och oro, till att landa i närvaron i nuet och njuta av livet fullt ut.

Vad som än har hindrat dig tidigare. Kanske har du svårt att skapa rutiner om håller i längden, kanske tycker du att mycket är roligt så att det lätt blir för mycket, splittrat och rörigt. Kanske är du för hård mot dig själv och slår på dig själv när du inte lyckas hålla i det du föresatt dig.
Välkommen till min inspirationsföreläsning online!

Föreläsningen är gratis, men du behöver anmäla dig, så får du en länk till veckan och kan vara med live digitalt.
Varmt välkommen, Ingridhttps://www.kurser.se/utbildning/ingridthorngren/gratis-inspirationsforelasning-for-kvinnor-online-1585744