Hur börjar ni er morgon när ni har en ledig förmiddag?

29.03.2023

I dag när jag steg upp och jag vet jag har inget på schemat förrän 11:30 då börjar jag med att ge min kanin mat och nytt vatten. Jag tror om jag ej börjar med det hade han ätit upp mig. Ni som har kanin vet vad jag pratar om. Det går ej missa att ge dem mat på morgonen. De visar rätt så tydligt att de vill ha.

Sen röjer jag upp i köket. Jag är inte den som tar disken direkt efter maten. Då vill jag njuta av kvällen och inte stå och diska. Jag går ev ut med sopor om det behövs med och så kanske man behöver städa upp lite inne på toan beroende på om kaninen haft disko där eller ej. 

När jag är klar med allt det så tar jag och fixar mig en kaffe och sen sätter jag mig vid datorn och så jobbar jag lite med en god kaffe i handen. 

Jag ringer ev min mamma eller min bror och frågar hur det är med dem, kanske någon kompis som jag vet är ledig med. Sen sjunker jag ner i min soffa och njuter av nyhetsmorgon och kollar telefonen samtidigt. Är det sol så går jag ut och sätter mig lite och tankar D-vitamin.

Hur gör ni en ledig förmiddag?