Hur har du det hemma hos dig!

15.03.2023

Hur har du det hemma?

Något som min coach sa till mig för många år sen var:
-Hur ser det ut hemma hos dig med prydnadssaker och vad du har på dina väggar? Är det sånt du vill ha för du tycker om eller är det sånt du har för du fått det och känner dig lite skyldig att ha uppe? Känns det som ditt hem och din borg där du tycker det är fint eller är det bara möbler?

Det var en grej som jag tog åt mig väldigt mycket och som gjorde att jag faktiskt lade lite pengar och tid på att få det så fint som jag ville ha det. För jag ska ju må bra när jag är hemma. Man spenderar mycket tid i sitt hem och då ska man ju trivas där och det ska kännas varmt och ompysslat när man är där. Om det är det man tycker om så klart.

Det behöver ej kosta massor, ibland behövs det bara lite färg och tid så kan man komma långt. Man kan hitta billiga fynd på loppisar och man kan göra mycket bara man är kreativ.

Just nu känner jag själva att mitt vardagsrum är inte helt som jag vill ha det utan har blivit lite hopslängda möbler och inte riktigt så ombonat som jag kanske vill ha men jag vet ej hur jag ska få det bra med ett "kontor" och sen en frigående kanin som behöver sin lilla hörna och aktiviteter…

Men det är en tankeställare för er där ute. Har ni det som ni vill ha? Eller är det bara möbler och diverse prydnadsaker?