Hur kan en hel vecka ha gått!!

16.07.2023

Hur kan det gått en hel vecka sen sist jag skrev. Jag har jobbat en del men faktiskt varit ledig ett par dagar. Denna bilden är typiskt mig hur jag kopplar av en dag. Helst med en bra bok i handen med. 

Ibland kan det vara svårt att hitta tid att koppla av för man ska göra både det ena och det andra. Många har även barn och man känner att man måste sysselsätta dem med. 

För vissa blir semestern nästan så jobbig så man behöver ha en semester efter semestern till att ladda batterierna. Det är inte konstigt att så många går in i väggen och kör slut på sig själva. För vi glömmer återhämtningen. Och jag ska inte sitta på några höga hästar och tro att jag är perfekt på det. Jag är precis likadan själv.

Jag har fått sms varje dag nu när jag var ledig om jag kan jobba och det har varit suuper tufft för mig att säga NEJ. Men samtidigt så visste jag om att jag behövde det för min kropp börja säga ifrån. Men jag ville gärna ställa upp, både för pengarnas skull men även för man vet hur tufft de har de på jobb när de ej får in någon. Så man får dåligt samvete. 

Jag hoppas ni som läser detta får en liten tankeställare och planerar in en dag åtminstone för återhämtning. Var rädda om er. Vad vi vet så har vi bara ett liv. 

Kramar.....