I bland får livet olika vändningar av olika anledningar,

31.05.2023

Jag har tagit lite tid för mig själv och återhämtat mig och funderat en del. Jag älskar mitt jobb som personlig assistent och speciellt att va hos den tjejen jag är. Men det är bara 70% och alla vet att lönen är inte den bästa. Jag har gått ner  30 kr/h och ob är inte alls som inom handels.

Jag fick avslag från a-kassan då jag drev mitt företag så jag fick ta mig en funderare över vad jag ska göra åt saken. Jag har sett över min ekonomi och gjort en del förändringar och ja, jag överlever. Men livet handlar inte bara om överleva, även om pengar inte är allt. Jag vill ej ta från sparkontot så fort det är något kul som ska göras. Där finns oxå begränsningar.

Så jag har sökt extra jobb, jag vill ej lägga ner mitt företag för jag vill kunna hjälpa människor. Men jag kommer att dra ner på det lite och sen får jag se hur jag gör. Men jag kommer finnas kvar, jag kommer ha min hemsida och jag kommer finnas för er. Men det kommer bli mindre tid för jag behöver göra detta just nu en period.

Jag misstänker att ni förstår och det är så himla tråkigt att man blir nerslagen gång på gång när man försöker kämpa. Men vi har varandra och tillsammans är vi starka..