Idag ska jag göra ingeting, gjorde de igår med men blev ej klar.

09.05.2023

Igår blev saker inte som planerat, En del saker blev inställda. Vissa saker jag hade tänkt att göra hade någon annan redan gjort. Än en gång stort tack. Du vet vem du är!

Detta gjorde att jag helt plötsligt fick 2 helt lediga dagar. Sen håller jag på kurera mig från en förkylning eller tom influensa för haft feber och frossa samt värk i lederna. 

Men denna tiden använde jag till något som jag ej tagit tag i men behövdes göras. RInga en massa samtal och se om man kunde få försäkringar, telefon, bredband och tv-abonnemangen billigare.... Och så klart lyckades jag med det. Faktiskt en hel del pengar varje månad lyckades jag att få ner kostnaden. Bara genom att ringa runt lite. Visserligen en del kötid men jag hade ju den tiden över igår så varför ej. 

Jag kan säga att det var en sån skön känsla att "vårstäda" mina utgifter. Så idag hoppas jag att någon som läser detta kanske blir inspirerad att göra detsamma. För att få ekonomin att gå ihop i dagens samhälle är inte det enklaste. Och kan man då på något sätt få ner kostnaden så minskar även den stressen lite. Så har ni tid över idag eller i veckan. Ring och se om ni kan lägga om lån, om de kan erbjuda er bättre pris för ni är trogen kund, eller om ni kan gå ner i GB på ert bredband och få ner kostnaden.

Ha en fin dag!