Jag vill presentera min stora kärlek!

21.01.2023

Här har ni Herman! Ni som känner mig känner väl till honom och vilken personlighet han har. 

Han är busig samtidigt som han väldigt tillgiven och tröstande. Han älskar barn och sällskap överlag. Han tycker det är kul när det händer något och såklart när någon erbjuder honom godsaker. Ni som har kanin vet vilka matgalna små djur de kan vara.

Han är frigående i min lägenhet och han får även komma ut en runda varje dag, och när han vill in går han till dörren.

Jag skaffade honom en helg när jag hade sån fruktansvärd ångest och kände mig så otroligt ensam och ledsen. Jag saknade att ha djur omkring mig då jag alltid är van vid att haft det. 

Varför de blev just kanin var mest ett tillfälle, jag hade följt uppfödaren som är en bekant till min vän. Hon lade ut ett inlägg den helgen att då denna kaninen visa sig vara en hane och inte en hona så är han nu till salu. Jag kände det som ett tecken så jag skrev till henne och bestämde en tid jag skulle komma och hämta honom.

Jag frågade min mamma och min bästa vän. Kan ni hjälpa till om jag skaffar en kanin med passning om jag åker iväg. Och de sa självklart!

Sen kan de va så att han tuggat upp en sladd hemma hos min vän så att propparna gick när hon dammsög, men jag tror han är förlåten igen...

Har ni själva djur? Eller hur ser det ut hemma hos er? Lägg gärna ut en bild i kommentarerna på era djur som ni har hemma!