Kontrakt med mig själv!

26.05.2023

Jag har gjort ett kontrakt med mig själv!!

På min semester (som bara är om en månad) ska jag hålla den oplanerad. Jag försöker formulera mig i ett icke negativt sätt heller så man ej skriver. Jag ska inte planera saker. För jag är ju mycket för energi och vad man sänder ut och ordet inte är negativt klingat och det är ett ord som universum ej förstår så jag väljer formulera mig på ett positivt sätt. Tänk på det när ni har affirmationer att ni använder er av en positiv känsla.
skillnad på 
Jag ska inte gå upp mer i vikt
Jag kommer gå ner i vikt eller hålla min vikt!
Ser ni själv skillnaden på hur det låter. Det är viktigare än vi tror hur vi talar till oss själva i våra tankar. Även om det ses som små detaljer. 

Jag är expert på planera saker och jag är ibland för snäll och säger ja för jag vill hjälpa, men ibland blir det på bekostnad för min egen hälsa och jag har känt på sistone att jag blivit tröttare så jag är lite orolig att jag är på väg bränna ut mig själv igen. 

Så på min semester så ska jag hålla den tom i kalendern. Kanske en spa vistelse eller kanske en behandling men inget annat utan jag ska ta dagen som den kommer och återhämta mig rejält. Som semester faktiskt ska vara.

Jag tänkte inte heller åka iväg i år utan ha en hemester med kanske lite extra köpemat den veckan och njuta av goda drinkar i trädgården. Det ska ju bli en underbar sommar om man lyssnar på ryktena. 

Har ni några kontrakt med er själva? Något som ni känner att detta behöver jag bli bättre på?