Ledig men fullspäckad dag!

24.04.2023

När man nu har haft ett antal pass på rad och inte varit ledig sen förra lördagen så har det inte blivit mycket annat gjort än jobba, jo lite annat. Men mycket har prioriterats bort för att man fysiskt ska orka jobba. Det får man ju betala för idag för det är ju inte så att sakerna mirakulöst försvinner utan man skjuter ju bara på dem.

Idag ska mina kollegor komma hem till mig och så ska vi ha teambuilding med lite ost kex och och vin. Så det ska bli supermysigt. Men denna veckan består av allt mellan besikta bilen och begravning så det är inte mycket vila. Sen måste jag köpa presenter till kalas jag ska till på lördag och jag måste lämna presenten till killen som jag missa konfirmationen i lördags. 

Jag går mot strömmen och hoppas på regn idag så jag slipper dåliga samvetet att gräset och trädgården ej blir av idag för jag känner inte att jag kommer hinna det. 

NU ska jag bort till mor och far och hjälpa dem. Ja vi är vänner igen. Eller egentligen ej för i min familj ber man ej om ursäkt utan man dyker bara upp och låtsas som att allt är som vanligt.... Jag tänker inte lägga energi på att ens störa mig på det för jag vet det är inte lönt...

Ha en fin måndag och tack alla som var med i utlottningen av min må bra bok. Ni har väl sett videon där jag presenterar vinnaren.