Leva i rädsla

06.03.2023


Ännu ett utdrag från en av mina dagböcker, taget från en av de tuffaste perioderna i mitt liv. Där jag många gånger kände att jag har ej orken att fortsätta kämpa. Jag hade många tankar på att avsluta mitt liv. Jag är tacksam idag att jag pratade om hur jag kände för de jag litade på och jag agerade inte i affekt utan jag reste mig och blev starkare än någonsin.

Detta var efter jag kommit på vem som under hela 2016 hade utgett sig för att vara en man och lurat mig både genom att låtsas vara min vän men även låtsas vara denna mannen. Det visa sig även efter jag grävt lite att hon hållit på i nära 10 år med olika bedrägerier och lurat ett flertal kvinnor. Men många av dem var rädda för att anmäla då de både skickat olämpliga bilder eller fått sina samtal inspelade som de inte ville skulle läcka ut.

21/3-2017

Totalt knäckt av …. ś skit. Går och säger att jag fått en varning på jobb. Trodde att om jag ignorerade hennes skit så skulle hon ge sig och sluta och gå vidare. Men hon tar till grövre saker. Fick total panik för jag känner om hon bara ska bli värre och värre, vart slutar det. Fick panik att jag kommer ej stå ut om hon ska fortsätta knäcka mig. Vet bättre än att reagera men jag bröt ihop. Arg på min arbetsplats som ej agerar utan låter henne hållas. Känns som jag får en smäll på fingrarna och ej hon.

Polis kontaktade mig idag angående en av hennes lurendrejerier. Är rädd att hon ska ge sig på mig men gör hon det så vet alla vem som är skyldig.

Jag var rädd en lång period efter allt hade skett och jag sov med järnrör och överfallsspray i sängen. Jag hade ändå bestämt mig att jag inte skulle låta henne skrämma mig ifrån mitt hem utan att de skulle få vara min borg. Jag hade bytt lås på min lägenhet och jag hade fått bytt nummer och fått hemligt nummer istället som inte fanns uppskrivet någonstans på jobb för hon inte skulle kunna få tag i det.

Det är egentligen helt sjukt att min arbetsplats ej agerade mer för min säkerhet utan jag fick jobba med henne som jag hade anmält och som gjort allt detta mot mig. Jag slapp visserligen jobba ensam med henne utan schemat var så att där alltid var en person till eller att vi gick om varandra.