Meditation!

17.03.2023

Något som jag faktiskt gör rätt så ofta men som jag ej pratat så mycket om är jag faktiskt mediterar. Jag gör det på kvällen när jag lagt mig i sängen. 

Då sätter jag igång en guidad meditation på youtube för jag tycker det är enklare att koppla av när jag lyssnar på det än när jag ska försöka själv för då märker jag mina tankar far omkring och det bli liksom ej bra.

Jag somnar oftast till det med så jag hör ej aktivt på slutet utan det hör jag bara i mitt undermedvetna. Men det som är intressant är..

Jag har blivit lite modern och köpt en smartwatch. En billig variant, men det jag var ute efter var att mäta sömnen hur den var på mig. När jag har mediterat så har jag en bättre sömn än vad jag har utan meditationen. Och det är ju lite intressant. 

Jag vet många som lider av sömnstörningar så jag kan verkligen rekommendera att testa. Det finns otroligt många guidade meditationer på youtube man kan välja mellan om man ej vill testa själv. Sen finns där ju även på spotify så där är ju ett hav av dem. 

Här kommer en som jag tycker är bra

https://www.youtube.com/watch?v=rsD50psdzH0<br>