Min arbetsplats!

20.01.2023

Så här ser det ut hemma hos mig där jag sitter och bloggar, eller skriver mail eller dylikt. Visst ibland händer det jag tar datorn med mig när jag är på min arbetsplats som personlig assistent. Men för det mesta är det här jag sitter.

Jag har mina saker samlade och  jag har även personliga saker som jag tycker om som får mig att må bra på mitt skrivbord så jag har en skön känsla när jag sitter där. Jag vill ju inte vara i nån dålig energi när jag skriver mina inlägg utan jag vill ju utsöndra den positiva energin som jag känner inombords.

Igår fick jag höra av en vän, va e det med dig idag?! Då mena han att jag va nästan busig, väldigt uppåt i humöret. Jag brukar va oftast positiv men det va liksom något extra....
Jag känner mig just nu kär i livet, om ni som varit med om det förstår vad jag menar. Jag är tacksam för mycket och negativa saker påverkar inte mig på samma sätt och jag går med ett leende på läpparna precis som om man vore kär. Jag har dock inte någon jag är kär i mer än i mig själv. Och den känslan är så underbar. 

Jag hoppas genom mina samtal och mina inlägg kan åtminstone sprida lite av den glädjen och kärleken till er som läser det och er jag pratar med. Sen att solen visat sig lite idag hjälper även till en del=)