Morsdag

28.05.2023

Jag blev tom firad på morsdag idag, det är inte dåligt. Men det är min egen kära mor som har ordnat detta. Det är en av anledningarna att jag älskar henne (oftast i alla fall). Hon har sina ljusa stunder och hon tar verkligen hand om Herman min älskade kanin och han hade ej kunnat ha en bättre mormor.


Mors dag kan vara lite laddat för en del med, det innebär inte alltid firande. Det kan vara att man ör ofrivilligt barnlös eller det kan vara att man förlorat ett barn eller en mor eller mor och far föräldrar.
Så för vissa är detta en dag av sorg och inte bara lycka och det ska man med ha i beakande. Jag vet en del av er som har det lite extra tufft idag och jag sänder ut all min kärlek till er och mina tankar finns hos er ska ni veta <3

Idag gick jag av mitt mega vecko schema som jag ska erkänna har tagit en hel del på mina krafter. 8 dagar på rad och 50h bara denna veckan. Men jag trivs på mitt jobb så missförstå mig ej och jag vill ställa upp när jag kan. Men en säng och dusch får räcka för denna kvinnan ikväll känner jag. Nästa vecka kommer med bli ganska intensiv jobbvecka, sen lugnar det ner sig igen så jag kan focusera mer på företaget igen.