När man slutar bry sig om andras åsikter. . .

13.06.2023

Jag går nog emot den vanliga svensson och kan nog ses som egen ibland. Jag är 42 bor ensam och har inga barn utan har en bortskämd kanin. Det är kanske lite vanligare nu för tiden dock.

Men jag har en måndags dagsfylla med en vän istället för ses på fredag kväll eller lördag kväll och umgås. Jag väger 30kg för mycket men har en "magtröja" som kanske ej en 42 åring passar att ha. Jag lägger ut en bild på mig i bikini med mina valkar och allt. Men det som är skönt är att jag bryr mig ej. Jag önskar jag hade de självförtroendet när jag var 20 års åldern och tom 30 års åldern. Men då tänkte man på vad ska andra tycka och tänka och säga.

Det är sån befrielse att ej bry sig.mer utan att göra precis som man själv känner. Jag inser jag kommer ha svårt att hitta någon som kan passa in i mitt liv men samtidigt så är jag lycklig. Måste man vara 2 för att vara lycklig. Jag känner inte mig ensam (oftast; jag kan ha mina dagar).. Jag känner mig ej barnlös som jag sagt innan. Jag har så fina vänner runt om mig och jag skulle göra allt för mina syskonbarn. Vilket jag hoppas de vet hur mycket jag älskar dem. 

Så när man släpper på taget om va ska folk tycka, och blir fri från det. Då har man bestiget ett berg kan jag säga. Vi prata mycket igår om hur ens barndom formar en. Men du är samtidigt herre över din framtid. Du bestämmer över hur mycket barndomen ska få påverka dig. 

Så av med kläderna och visa dina underbara valkar om du skäms över dem. Du är fantastisk hela du!!!!