Ny utbildning på gång!

15.04.2023

Då var det dags för mig att gå ännu en utbildning, Vardagspsykologi 2.0. Den verkar super intressant så det ska bli kul att plöja igenom denna.

Jag har gjort några kapitel redan och är nöjd än så länge. Jag älskar ju att lära mig mer och suger åt mig all kunskap. Nu är ju detta mycket som man visserligen visste innan men det är ändå ej fel att uppdatera sina kunskaper.

Jag tror att genom att utbilda sig så hjälper det även ens psykiska hälsa som är en färskvara. Det är precis som med den fysiska hälsan, man måste hålla igång den så man ej försämras igen. Det är det många gör fel. Man har varit i en svacka och tar sig ur den. Sen tror man att det bara ska hålla i sig utan att man ska göra något åt det. Men om du fortsätter med samma beteende som du gjorde innan du sjönk utan att förändra något så är det ju bara en tidsfråga innan du är där igen. Det handlar ju om att ändra sitt beteende och hindra att komma dit igen. Det är ingen höjdare men det är tyvärr så det funkar. Sen kan de gå 10-15 år men det kommer tyvärr dit igen om man ej tar hand om sig själv.