Planera något kul att se fram emot!

19.01.2023

Något som med är viktigt för att må bra är att ha roliga saker inplanerade att se fram emot. Inte att man ska leva för dem och glömma att njuta i nuet. Men att man har något kul som sker längre fram så man har något att se fram emot och dagarna blir lite enklare när man har de tufft.

Jag brukar va duktig att planera in roliga saker just för att man ska längta efter något. Sen så klart så kan man må skit den dagen och inte orka, eller annat kan hända. Men då har man i alla fall mått bra fram tills den dagen. Sen så får man ju ha vänner som förstår att man mår dåligt och ibland måste få ställa in.

Samtidigt är det bra att faktiskt ibland tvinga sig själv med och inte låta ångesten få bestämma. Det handlar om träning. Skulle det sen inte gå när man är på plats så får man åka hem igen. Men att man försöker.

Alla har väl upplevt det där när man längtar jäätte mycket till något och ser fram emot och har höga förväntningar så blir man ibland besviken. Men sen de gångerna när man inte alls haft lust, knappt sminkat sig eller klätt upp sig så har det varit en av de roligaste tillfällena man varit med om.

Kan ni känna igen det?

Jag mamma och pappa ska åka och se denna konserten och det ska bli födelsedagspresenter till dem båda från mig och min bror. (De ser inte detta inlägg så det är lugnt att lägga ut det=) )