Sponsor diplom av Lion

25.05.2023

Jag är ju mycket för att hjälpa andra i den mån man kan så klart. Men för mig är det självklart att kunna hjälpa Lions i Sjöbo som gör ett bra jobb med allt de ordnar. I går kom där en representant från Lions till mig och gav mig detta diplomet. Jag blev verkligen glad för det var inget jag hade förväntat mig. Nu pryder det mitt skrivbord där hemma.

Det finns så mycket man kan föra för andra som ej kostar något. Man kan ge av sin tid och vara en stödperson för någon som kan behöva det. Man kan donera kläder som man ej har användning av. Man kan vara volontär på olika stöd sidor. Eller så kan man bara vara en god vän till någon man vet har det svårt. 

Jag tror absolut på karma och jag tänker att det både ger och tar beroende på hur man själv är som person. Därför ser jag aldrig någon anledning att hämnas eller att utagera mot någon i min närhet som betett sig illa utan jag tänker att karma löser det.

Detta tankesätt har fått mig själv att må bättre och vara mer harmonisk. Man mår bra av kunna hjälpa andra och man mår bra av att kunna släppa saker och lita på att karma tar hand om det. Sen är jag ej perfekt för som man säger. Även solen har sina fläckar. Idag verkar dock en stor fläck ha hittat solen då vi ej har samma fina väder som vi haft tidigare. Men jag hoppas ändå ni alla får en fin dag där ute...