Utbildnings dagar!

14.03.2023

Idag och i morgon kommer jag sitta i utbildningar på förmiddagarna innan  jag ska åka till mitt andra jobb som personlig assistent. Som ni alla vet så älskar jag att lära mig mer och nya saker i just ämnet personlig utveckling.

Jag vill kunna hjälpa fler som vill må bra eller åtminstone bättre, för det är en process som tar tid att må bra. Det ska man vara medveten om. Det krävs arbete precis som det gör med fysisk träning och det jag kan göra är att ge tips och råd för hur man ska komma dit. En coach kan aldrig göra det arbetet till en utan den kan endast ge en verktygen för att nå dit. 

Det krävs ju själv att man är beredd på att jobba för det precis som med alla annan träning. Men det går, tro mig, hur tufft man än har det eller hur mycket man än gått igenom så går det.

Mitt liv just nu är ju ej en dans på rosor om jag hade valt att se det så...
- Jag har min sjukdom som hindrar mig från att göra vissa saker och som jag får ta tabletter mot som både gör mig trött och gått upp i vikt. 
- Jag var tvungen att byta mitt jobb från 100% och 158 kr/h till 70% och 130kr/h så kan ni själva tänka er vad det gör ekonomiskt
- Jag har föräldrar som behöver mycket hjälp av mig och som jag försöker att hjälpa såklart i den mån jag kan och orkar.
- Jag lever singel sen 10 år tillbaka för jag har svårt att lita på män, det ska jag ärligt säga och jag själv kan ha lite självskadebeteende när det kommer till relationer av den sorten som jag jobbar med. 

Så att tro att allt är frid och fröjd i mitt liv är helt fel. MEN ett stort MEN 
Jag VÄLJER att focusera på det jag har och det jag mår bra av istället för att focusera på det jag inte har eller det jag har som är mindre bra. 

Det gör att jag varje morgon är tacksam och oftast glad och kämpar på ändå =)