Vad har hänt sen sist....

02.08.2023

Det var ju ett tag sen jag skrev sist så idag kände jag det var dags igen. Varit ledig idag eller jag gick av i morse faktiskt så fått sovit någon timme med. 

Men jag har även hunnit njuta lite med mellan passen. Jag var på Eriksgården med en fin vän i veckan och fikade. Hon hade ej varit där innan och jag tror hon var nöjd, förutom alla bin som var där, men utan bin så får vi heller inga bär så det är bara att härda ut. 

Jag har även tagit igen mig lite hemma och bara njutit i min hängmatta. Det är något av det bästa jag vet att ligga i hängmattan och läsa en bok eller bara ligga och ha lite mindfulness. Det är så avkopplande. 

Jag tänkte även läsa på och få medicindelegering i Sjöbo kommun. Som ni alla vet så älskar jag ju att lära mig nya saker och man växer som person hela tiden man gör det. Det är ju något jag tycker många glömmer bort. Man kör bara på i vardagen och stannar ej upp och funderar över. Gör jag det jag är intresserad av. Vill jag lära mig något mer?

Varje gång du gör något för din egen skull som att gå en kurs tex så växer du ju som person. Både intellektuellt men även ditt självvärde för du fått mer kunskap och du prioriterar dig själv.

Så är man låg eller deprimerad så gå en kurs, fokusera på något annat än att tänka att jag mår ej bra. Man behöver bryta det där mönstret att man tänker sig sjuk. Det är lättare sagt än gjort. Men det ligger lite i ordspråket,fake it till you make it.

Tänker man att jag är deprimerad, jag mår ej bra. Nä då kommer du ej bryta det heller. Tänker du jag mår bra jag är lycklig, även om det inte alltid är sant. Men upprepar du det tillräckligt många gånger och inte ger efter för andra tankar så blir det din nya sanning...