Vänner !!

10.11.2022

Jag ligger hemma sjuk i feber och halsont. Jag har dock världens finaste vänner som åker och handlar och frågar om man behöver något. Jag passa på att ta ut dynorna och satt ute en stund och njöt i solen så jag fick lite D-vitamin i mig när hon var här och lämnade av varorna.

Vi ska ej underskatta värdet i våra vänner. De betyder så mycket för oss och det är viktigt vi själva värderar dem med och inte tar dem för givet. Man ger och tar i en vänskapsrelation precis som i alla relationer. 

Känner du att du bara ger och ger men aldrig får något tillbaka så kanske du ska värdera om den relationen och kanske till och med överväga att avsluta den. Vi ska ej utnyttjas av människor utan det ska vara på bådas villkor.

Sen kommer de såklart perioder i relationen där den ena parten kanske behöver lite mer än den andra parten men det får inte vara så hela tiden eller alltid utan det ska vara lika. 

Bra vänner är lika viktiga som ens familj eller till och med i vissa fall viktigare. Va rädda om de speciella vänskaperna ni har och påminn dem ibland hur fina de är och viktiga de är för er.