Vilken helg jag haft!!

21.05.2023

Jag bubblar nästan av energi efter en helt fantastisk helg jag haft.

Det börja helt ärligt i torsdags då jag äntligen blev klart med mitt trädgårdsprojekt, jag fick hjälp av en mycket fin vän till mig som kom och ställde upp. Sen på fredags morgonen va jag ju i Mossbylund på spa. På kvällen hade jag och en till en hälsokväll hos mig. Även om det ej blev lika många som de skulle blivit den kvällen jag blev sjuk så var det otroligt mysigt och kul att träffa er som kom.

På lördagen ställde jag klockan på 5 och begav mig till Kungsbacka på en stor utomhus handbolls turnering där jag kollade på mitt mellersta syskonbarn. De gick vidare till semifinal där de tyvärr förlorade efter en mycket jämn match. 

Nu är jag på mitt jobb som personlig assistent och ska jobba natt. Men som sagt denna helgen har gett mig så mycket energi att jag vill krama hela världen känns det som. 

Som ni vet så har jag ju ej egna barn och att få vara delaktig i mina syskonbarns liv på det sättet som jag är gör att jag ej känner mig barnlös. Som jag säger, det är ej hur man har det utan hur man tar det. Sen fick jag mitt minsta syskonbarn att lova mig att hon skulle smuggla in sprit på ålderdomshemmet till mig ... hahaha