Om mig

Terese Thulin 


Vem är jag då?

Jag är en kvinna på 42 år som har jobbat många år inom handeln. År 2007 blev jag även nominerad som årets mentor av butikscheferna på Netto Marknad AB. Jag har jobbat med många duktiga personer som jobbar som både Distriktschefer och Butikschefer idag.

Jag jobbar idag som personlig assistent på deltid och jag har alltid känt att jag vill jobba med och kunna hjälpa människor som har gått igenom det jag har gått igenom. Jag sitter även som volontär på Mind på deras livslinje och är ambassadör för Mind.


Jag har blivit våldtagen när jag var ung av en person jag litade på och jag skyllde i många år på mig själv för jag var så dum.

Jag har blivit slagen i en nära relation och lämnat.

Jag har blivit rånad på mitt jobb. Jag har även kommit som 1e person på plats efter ett annat brutalt rån och fått tagit hand om den chockade personalen.

Jag har blivit utsatt för catfishing av en person jag även där litade på under ett helt år.

Min mamma haft en hjärntumör och fått epilepsi och PTSD av det samt att min pappa har fått 2 st hjärnblödningar, vilket medfört att han sitter idag i rullstol och har afasi. 

Jag har som sagt även själv drabbats av en tråkig sjukdom som heter Trigeminus Neurolagi och har haft utmattningssymptom (gått in i väggen). 

Nu har jag lärt mig att älska mig själv och jag jobbar med sunda relationer både till mig själv och även till andra.